Петък, 2024-04-19, 10:20 PM
Welcome Guest

[ Нови постове · Потребители · Общи правила · Search · RSS ]
Форум » Forum rules
Forum rules

Настоящите правила са валидни за всички . Отделни участъци от форума могат да имат свои собствени правила, като се определят правилата на поведение в тях. Въпреки това, настоящите правила са задължителни във всеки случай.

 

Правилата са въведени за създаване на удобна и конструктивна атмосфера на общуване. Ако установената форма на комуникация не ви допада, просто се  въздържайте от  участие в този форум.

 

I.                    Регистрация на потребители.

 

1.      Чрез регистрация във форума Вие  приемате настоящите правила.

2.      За да се регистрирате във форума, трябва да осигурите активен  Е-мейл адрес. Ние гарантираме конфиденциалността на предоставената информация.

3.      Избор на потребителско име (прякор) е изключително право. Администрацията си запазва правото да предприеме мерки за спиране на потребителското име от употреба, ако  нарушавате общоприетите морални и нравствени норми и е обидно за останалите Форум потребители. Регистрация на потребителски име, подобно на вече съществуващите, така че то да може  да заблуди останалите потребители във  форум, е забранено!

4.      Многократното регистриране на един потребител, независимо от неговите  цели, е забранено. Това нарушение се смята за изключително сериозно и води до блокиране на всички акаунти (БАН).

5.      Максималният размер за аватар е 150х150 и 150кб. Аватари с по-голям размер от този, неприлични, неподходящи и нарушаващи другите правила ще бъдат трити от профилите!Забранено е поставяне на линкове и реклама под каквато и да е форма в сигнатурите на потребителите без разрешението на собственика на сайта.

I I.               Връзка между потребителите и администрацията.

  

  1. Администраторите следват вътрешните правила на форума управление.
    2.Обсъждане (във всички форми)на администрацията (собственик ,форум администратори и модератори ") е категорично забранено !

2. За въпроси и неясноти по правилата може да се свържете чрез Лично съобщение с модератор ,администратор или собственика на сайта.

 

Администрацията си запазва правото да променя правилата с по-нататъшното уведомяването на форум- потребителите. Всички  промени и актуализации във форума  се извършват с оглед на мненията  и интересите  на потребителите.






Посетили днес сайта: